8. elokuuta 2015

Weekend festival 2015

Ajatuksena ei alunperin ollut lähteä festareille tänä kesänä ollenkaan. Ystäväni soitti minulle keskiviikkona ja pyysi minua mukaansa, kun oli saanut kaksi vip-lippua ilmaiseksi. Perjantaina menimme töiden jälkeen noin kuuden aikoihin festarialueelle, jolloin odotimme jonojen olevan todella pitkät ja varauduimme jonottamaan. Ja olihan ne pitkät jonot, mutta vip-lippulaisilla oli oma kaista rannekkeiden vaihtoon ja turvatarkastukseen, eikä jonossa ollut ketään. Pääsimme siis jonottamatta sisään. Tänään olimme alueella jo neljän pintaan ja jonotimme vain alle kymmenen minuuttia.

Vip-lipulla pääsi myös erilliselle alueelle, josta oli suora näkymä päälavalle eikä yhtään tungosta. Toki kävimme välillä nauttimassa myös väenpaljoudesta, mutta suurimman osan ajasta vietimme vip-alueella. Siellä oli myös erilliset vessat ja anniskelualue, josta tyydyimme juomaan tällä kertaa jääkylmää Colaa. Kameraa en viitsinyt kantaa mukaan alueelle ja siksi osa kuvista saattaa olla hieman huono laatuisia. 

Ylivoimainen lemppari oli näillä festareilla Avicii ja David Guetta, vaikka kaikki päälavan esiintyjät olivat todella hyviä. Välillä kävimme katsomassa myös kolmea muuta lavaa, mutta niissä esiintyvät artistit eivät samalla tavalla kolahtaneet ja siirryimme aina takaisin päälavan luokse. 

Ilma oli aurinkoinen ja lämmin, vaikka tänään illalla satoi muutama pisara vettä. Ruokapisteitä alueella oli todella paljon. Perjantaina söimme Fafa's luukun pitaleipää tsatsikilla ja kanalla, kun taas tänään söimme Kalaravintolan luukulta lohta, kasviksia ja paistettuja perunoita valkosipulikastikkeella. 

Kaikenkaikkiaan onnistuneet festarit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti