9. elokuuta 2015

Kosmetiikka suosikit

Versace Bright Crystal hajuvesi. Sain tämän hajuveden viime jouluna lahjaksi Henkalta. Joulun jälkeen heitin kaikki muut hajuvedet pois tämän tieltä, onneksi. Tässä tuoksu on kukkainen ja sopivan  raikas.

Carnier kasvorasva/meikinkiinnittäjä. Matte Control kasvorasva on tarkoitettu kosteuttamaan ihoa, pitäen sen kuitenkin mattapintaisena ja se sopii meikin kiinnitykseen hyvin. Olen ollut tähän ostokseen enemmän kuin tyytyväinen.

Lumene valokynä on ehdoton kestosuosikki. Tämä valokynä peittää tummat silmänaluset täydellisesti eikä valu päivän aikana.  Monia olen kokeillut, mutta tämä on ainoa, joka pysyy kunnolla paikallaan koko päivän.

Essie kynsilakka nro 79. Parempaa nuden sävyä saa etsiä. Essien lakat peittää jopa yhdellä levityskerralla niin hyvin, että vain harvoin lisään päälle toisen kerroksen. Nude väri kynsissä on tällä hetkellä oma suosikkini ja käytän sitä lähestulkoon aina. 

Shiseido kivipuuteri. Puuteri jättää sopivan mattapinnan iholle ja tämä puuteri ei valu päivän aikana eikä iho ala kiiltää. Minulla alkaa usein päivänmittaan kiiltämään iho, mutta tällä puuterilla olen saanut kiillon pidettyä maltillisesti poissa. En myöskään pidä vahamaisen mattaisista meikeistä eikä tällä puuterilla synny sellaista lopputulosta.

Lumene Natural Code CC -voide. Sopivan kevyt, mutta silti hyvin peittävä meikkivoide päivittäiseen käyttöön. Meikkivoiteen sävy sulautuu hyvin oman ihon väriin, eikä meikkivoide jätä raitoja iholle. 

Catrice Cosmeticsin kulmakarvasetti. Setti sisältää 2 eri sävyistä väriä ja siveltimet. Käytän itse sekoitettuna vaaleampaa ja tummempaa sävyä. Tummemmalla rajaan kulmat ja vaaleammalla täytän kulmissa olevat kolot ja häivytän tummaa rajaa.

Lumene Natural Code kulmakarva vaha. Vaha on valmiiksi vaalean ruskeaa, jonka avulla saa myös hieman väriä kulmiin, mutta itse käytän sitä värin päällä. Vaha on tarpeeksi kovaa pitääkseen kulmat ojossa koko päivän ja se ei myöskään tee kulmista tahmaisen tuntuisia. Vahaa saa myös värittömänä vaaleammille kulmille. 

Sleek MakeUp luomiväripaletti. Käytän melko harvoin luomivärejä, ennemminkin käytän tätä palettia varjostamiseen ja korostamiseen. Väri pysyy paikallaan siistinä eikä valu ja varise pitkin päivää. Tämä paletti sisältää mielestäni hyvin tarpeelliset värit, joilla saa paljon aikaan. Neljä väreistä on kimaltelevia ja loput mattapintaisia. 

Seerumi ripsenpidennyksille. Tätä käytän lähes päivittäin, levittäen sitä samalla tavalla, kuin ripsiväriä. Aine auttaa ripsenpidennysten liimasidosta pysymään hyvänä pidempään ja saa myös ripset asettumaan paremmin myös kuuluisina huonoina ripsipäivinä tai ripsien ollessa jo huollon tarpeessa. 

Aco lip balm, vitamin E. Huulirasva antaa hieman kiiltoa ja kosteuttaa huulia päivän aikana hyvin. Ongelmana minulla on usein ollut se, ettei huulirasva tahdo pysyä huulilla tuntia pidempään ja sitä täytyy olla kokoajan lisäämässä (kutsutaan myös huulirasva addiktioksi), mutta tämä pysyy hyvin myös syömisten ja juomisten ohella. Tuoksu on myös ihanan makea.

Aco lip balm, soft pink. Tämä huulirasva jättää huulille luonnollisen vaaleanpunaisen värin korostaen huulten omaa sävyä. Lopputulos on mattainen, mutta rasvassa on mukana myös hieman hohtoa. 

Clinique lip colour. Huuliväri on kirkkaan punainen, mutta halutessani vaaleamman sävyn, laitan sitä vain vähän ja päälle Acon soft pink huulirasvaa. Huuliväri pysyy huulilla pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti