22. elokuuta 2015

Ripsenpidennysten loppu

Tänään tein lopullisen valinnan siitä, että otan ripsenpidennykseni pois. Noin viikko sitten yläluomeni alle meni yksi ripsikuitu, joka raapi silmääni useamman päivän ajan. Ripsenpidennysten takia yläluomeani ei saatu käännettyä eikä kuitua ajoissa pois ja se pääsi raapimaan silmää ikävästi. Pelkällä säikähdyksellä kuitenkin selvisin, mutta silmä kutisi edelleen enkä viitsinyt sitä hirveästi raapia pidennysten kanssa. Tämä on osittain syy siihen, että päätin ottaa pidennykset pois. Toki melkein neljän vuoden putki on myös hyvä katkaista jossain vaiheessa edes hetkeksi. 

Otin pidennykset itse pois kuitujen poistoaineilla ja heti ensimmäisen kunnon pesun jälkeen silmä tuntui paljon paremmalta. Nyt ainakin jonkun aikaa aion käyttää ripsiväriä ja antaa omien ripsien palautua ja hengittää. Olo on hieman kalju, mutta eiköhän tähän totu! Nyt etsinnässä on hyvä ripsiväri joka saa omatkin ripset näyttämään hyvältä, hieman pidentävä tai tuuheuttava lopputuloskaan ei olisi pahitteeksi.

Ripsenpidennykset tulen varmasti ottamaan vielä takaisin, mutta nyt on parempi antaa omien ripsien hieman vahvistua ja silmien hengittää. Noin sadan euron säästö kuukaudessa tekee myös hyvää nyt muuton alla. Huomenna käyn ostamassa uuden ripsivärin, saa nähdä minkä päädyn valitsemaan ensimmäisenä testiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti