4. elokuuta 2015

Ostos haaveita


1. Iittala Essence lasit. Näistä laseista haluan kerätä kaikki paitsi väkeväviini- ja olutlasit. Vesilaseja rupeaa meillä olemaan jo riittävästi, mutta muita puuttuu vielä muutamia kappaleita.  


2. Muuto Crushed kulhot. Sain syntymäpäivälahjaksi siskolta ja äidiltä yhden pienemmän kulhon ja haluaisin siihen kaveriksi hankkia vielä ainakin yhden ison. Saattaa olla, että toinen pienikin tulisi tarpeeseen.


3. Pyyhkeitä meiltä löytyy jonkin verran, mutta yhdet uudet kaivattaisiin vielä, jotta vanhemmat pyyhkeet voidaan laittaa kiertoon. Meillä on Marimekon Nimikko valkoharmaa raidalliset, Casa Stockmannin beiget ja h&m:n harmaat pyyhkeet. Tarkoitus olisi päästä eroon ainakin beigeistä, jotka ovat päässeet hieman huonoon kuntoon ajan kuluessa. Lexingtonin tummanharmaat pyyhkeet ovat olleen haaveena ja Kodin Anttilassa näin myös yhdet silmää miellyttävät pyyhkeet, jotka suunnittelin kotiuttavani vielä lähiaikoina.


4. Sisustustyynyjä meillä ei tällähetkellä ole, kuin sängyn päällä pari kappaletta. Sohvalle ja nojatuoliin haluamme hankkia vielä muutaman harmaasävyisen tyynyn. Osan jollain yksinkertaisella kuosilla ja osan yksivärisinä. 


5. Matto eteiseen ja keittiöön on meillä vielä hankinnan alla. Keittiöön emme ole löytäneet toistaiseksi mitään sopivaa vaihtoehtoa, mutta eteisen matoksi tulemme luultavasti valitsemaan muovipintaisen, helposti puhdistettavan vahtoehdon, yhtenä hyvänä vaihtoehtona Pappelina. Kuosi ei saisi olla matossa kovin levoton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti