2. elokuuta 2015

Inspiraatiota kotiin


Eksyin taas Pinterestin ihmeelliseen maailmaan etsimään inspiraatiota kotiimme. Kuten kuvista saattaa huomata, pidän sisustuksessa paljon valkoisesta ja harmaasta. Toki niiden lisäksi tulee meillä varmasti olemaan jotain muutakin väriä, mutta pääpainona haluan pitää valkoisen. Kaksio on kuitenkin sen verran ahdas kalusteineen, ettei valkoisesta tuleva valo ja raikkaus ole ollenkaan pahitteeksi. 


Valkolakattuun tammeen olemme ihastuneet molemmat ja sitä tuleekin löytymään meiltä ruokapöydässä ja sohvapöydässä. Emme kumpikaan pidä erityisemmin puun väreistä, mutta valkolakattu tammi on meidän molempien mieleen. Se tuo kivaa lämpöä pelkän valkoisen rinnalle. Koristetyynyihinkin aiomme panostaa heti muuton jälkeen, niillä saa kivaa vaihtelua sisustukseen. 


Kävimme tänään ostoksilla ja ostimme monia tarpeellisia asioita uuteen kotiin, kuten silitysraudan ja -laudan, pussilakanat, lampun makuuhuoneeseen, verhot molempiin huoneisiin ja Henkan kaipaaman grillipöydän parvekkeelle. Vielä on paljon hankittavaa, mutta onneksi meillä on muutama viikko aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti