18. elokuuta 2015

Hyviä uutisia

Olen jo jonkin aikaa etsinyt uutta työpaikkaa nykyisen määräaikaisen työsuhteen päättymisen lähestyessä. Jatko vanhalle sopimukselle olisi myös mahdollinen, mutta en ole ollut missään vaiheessa varma, haluanko jatkaa kyseistä työtä jos minulle tarjotaan siihen mahdollisuutta. Haluan kuitenkin jotain vaihtelua ja sen takia aloin etsimään myös muita paikkoja.

Löysin viime viikon keskiviikkona mielenkiintoisen työnhaku ilmoituksen liikkeeseen, jossa myydään erilaisia sisustukseen, kotiin ja lahjaksi tarkoitettua tavaraa. En epäröinyt hetkeäkään ja kirjoitin hakemuksen samantien. Haku päättyi samana päivänä, kun lähetin omani ja perjantaina päätin vielä soittaa perään ja kysyä, missä aikataulussa hakemuksia käsitellään. Pieni tiedustelu todella kannatti, koska esimies kutsui minut heti seuraavalle maanantaille haastatteluun, vaikka ei ollut ehtinyt hakemuksia vielä lukemaan.

Kävin haastattelussa maanantaina ja sen jälkeiset fiiliksen oli todella hyvät. Esimies lupasi ilmoittaa tällä viikolla kävi miten kävi ja jäin odottamaan soittoa. Jo tänään hän soitti ja kertoi, että haluaa palkata minut. En meinannut uskoa todeksi, mutta pakko se vaan oli. Pian alkaa työskentely uudessa työympäristössä, tuskin maltan odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti