25. elokuuta 2015

Keskiviikon arkiruoka

Tänään minulla oli kymmenen tunnin työpäivä ja myös Henkka oli töissä iltaan saakka, tälläkin kertaa meidän päivällinen venyi kello yhdeksään illalla. Todettiin, että mitään todella täyttävää ruokaa emme jaksa syödä ennen nukkumaan menoa, joten päädyttiin tekemään salaattia. Salaattiin laitoimme jääsalaattia, vihreitä viinirypäleitä, mansikoita, cashew pähkinöitä, paistettua kanaa, oliiviöljyä ja balsamicoa. Ihanan raikasta, mutta myös tarpeeksi täyttävää ruokaa illaksi. 

Tätä herkkua syödään meillä vain kesäisin, koska mansikat ovat ehdottomasti tämän salaatin a ja o. Muina vuodenaikoina varioimme kanasalaattia vähän eri tavalla. Nyt alkaa myös viinirypäleet maistua makeilta ja jonain päivänä on pakko kokeilla vanhaa kunnon herkkua: jäisiä viinirypäleitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti