19. elokuuta 2015

Kotimme ensimmäistä kertaa

Tänään pääsimme näkemään kotimme myös sisältä. Otimme paljon mittoja ja teimme virhetarkastuksen, puutteelliset/virheelliset asiat rakentaja hoitaa kuntoon vielä ennen muuttopäivää. Kuviakin tuli räpsittyä ihan kiitettävästi, nyt voikin viimeisen viikon ajan mallata asioita yhteen mittojen ja kuvien perusteella. Nopeasti katsottuna kaikki kalusteet mahtuvat juuri niille paikoille, mihin olemme niitä suunnitelleet. 

Kodin näkeminen ensimmäistä kertaa oli juuri sitä mitä odotettiin. Kaikki mielen päällä olevat kysymykset saivat vastauksen eikä mikään harmita näin jälkikäteen. Lattia oli juuri oikean värinen, kylpyhuoneen tehosteseinä sopi suunnitellusti ja keittiö näytti siltä, mitä odotimmekin. Nyt yhdeksän päivää ennen muuttoa en voisi olla onnellisempi. Odottaminen on kyllä kannattanut. 

Viimeiset hankinnat ennen muuttoa voimme nyt käydä ostamassa, kun saimme otettua tarkat mitat. Lisää kuvia kodistamme laitan vasta muuton jälkeen, kun olemme saaneet tavaroita vähän paikoilleen. Kuvat ovat tällä kertaa melko pimeitä, koska kotiimme ei oltu asennettu vielä sähköjä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti