14. lokakuuta 2015

Viikon alku kuvina

Tämän viikon alussa on Levätty paljon Käyty kääntymässä töissä Todettu työnteon olevan yliarvostettua kipeänä Annettu Bellan nauttia meidän täydestä huomiosta mahdollisimman paljon..

Nautittu syksyn pimeistä illoista Poltettu paljon kynttilöitä Käperrytty paksuihin peittoihin Täristy kylmyydestä kuumeessa Juotu paljon kuumaa..

Syöty normaalia huonommin Koitettu siivota päätyen siihen tulokseen ettei se ole juuri nyt tärkeintä Nautittu siitä, että olemme kaikki kerrankin kotona Syöty liikaa jäätelöä..

Vietetty paljon aikaa sängyn pohjalla Yritetty tehdä jotain järkevää Vaihdettu puhtaat lakanat ja pesty pyykkiä Silmäilty internetissä kotiin uusia asioita, jotka ehkä ostamme joskus tulevaisuudessa..


Nukuttu Levätty Katsottu televisiosta ohjelmia, joita ei normaalisti ehditä katsomaan Vietetty liikaa aikaa tietokoneella Yritetty hellittää arjen kiireestä Käyty ostamassa mikro, joka oli valmiiksi rikki Tultu siihen tulokseen, ettei mikro ehkä ole meitä varten..


Yritetty sisustaa kotiamme uusilla koriste esineillä Muutettu keittiön kodinkoneiden järjestystä Käyty ostamassa jouluvalot ja ripustettu ne parvekkeen kaiteisiin Suunniteltu tulevaa Joulua ja sen jälkeistä aikaa Todettu meidän elämän olevan ihanaa juuri nyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti