10. lokakuuta 2015

Roosa nauha -päivä

Eilen oli rintasyövän vastaisen taistelun päivä. Monissa kaupoissa näkyi paljon erilaisia tuotteita, joiden tuotoista lahjoitetaan rahaa Roosa nauha järjestölle. Meillä tämä päivä näkyi Rosa Danican ihanina ruusuina keittiön pöydässä. Roosa nauha -kampanja on todella tärkeä ja itsekin haluan antaa kyseisenä päivänä mahdollisimman paljon tukea eteenpäin, tällä kertaa ostin myös Lumenen pinkit kasvojen hoitoon tarkoitetut tuotteet. Niistä lisää erillisessä postauksessa. 

Tänä vuonna Roosa nauhaa juhlittiin jo 13. kertaa Suomessa ja tämän vuoden teemana on välittäminen. Jopa lähes 5000 naista sairastuu joka vuosi rintasyöpään ja itsekin kuulun niin sanottuun riskiryhmään, ehkä juuri siksi tämä päivä saa miettimään asiaa enemmän. Olen myös joutunut sivusta seuraamaan läheisen ihmisen sairastumista ja hoitojen jälkeistä elämää. 

Tämän vuoden Roosa nauhan suunnitteli Katri Niskanen ja kampanjassa on yhteistyössä myös paljon yrityksiä, kuten Lumene, Kalevala, Lindex ja Vaasan. Minusta on hienoa, että tämä päivä oikeasti näkyy kaupoissa ja se houkuttelee ihmisiä tekemään hyvää. Aihe näkyy monissa blogeissa, muualla sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa. Varsinkin naiset kirjoittavat paljon aiheesta, mutta minusta oli hienoa nähdä tänä vuonna myös useamman miehen ottavan kantaa aiheeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti