6. lokakuuta 2015

Kylpyhuoneen säilytysratkaisu


 
Kävimme viime viikolla Ikeassa ostoksilla ja etsimässä ratkaisuja tavaroiden säilytykseen kodissamme. Kylpyhuoneessa meillä on kaksi isoa kaappia, joista toinen on pyykeille ja toinen siivousvälineille tarkoitettu. Sen lisäksi on peilikaappi, joka on melko kapea ja pieni. Pyykinpesukoneen päälle olen aikanaan saanut äidiltäni matalan mustan muovikorin, jonka päälle minulla on pitkään ollut tarkoitus ostaa joku rasia tai muu, jossa voisin säilyttää pieniä tavaroita kuten pompuloita, vanulappuja ja pinsettejä. 

Kiersimme Ikeassa aika kauan ja loppujen lopuksi yhdet lakanat ja henkarit löytäneenä kävelimme löytönurkkaan. Löytönurkasta löysin kaksi puista rasiaa, jotka myytiin samassa paketissa ja hintaakin näillä oli vain kaksi euroa. Alunperin en ollut ajatellut puisen väristä ollenkaan, mutta otin nämä kuitenkin matkaan halvan hinnan takia, voisihan ne laittaa vaikka yöpöydän laatikkoon piiloon. Kotona laitoin ne kylpyhuoneen korille ja siinä ne ovat siitä hetkestä asti olleet ja itseasiassa pidän niistä todella paljon. 

Olemme tehneet löytönurkassa aika usein kivoja löytöjä ja parhaita kertoja on ne, kun meillä on ostoskorissa joku tuote, joka sitten löytyykin hyvällä alennuksella ja vielä valmiiksi kasattuna. Edellisellä kerralla löysimme parvekkeelle grillipöydän, jonka oikea hinta oli kaksisataa euroa, mutta saimme sen valmiiksi kasattuna alle puoleen hintaan. Säästimme siinä todella paljon muuton alla. 

Ikeassa on pakko käydä paremmalla ajalla vielä pian, koska sinne oli tullut jo Joulu! Rakastan kynttilöitä syksyllä ja niitäkin oli tullut paljon uusia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti