19. lokakuuta 2015

I love me 2015

Lähdettiin messuille jo yhdeksän pintaan kotoa. Mukaan lähti koko perhe eli äiti, sisko ja kummityttöni Enni. Tähdättiin messuille siis jo kymmeneksi ja aika hyvin osattiin arvioida, kun ovilla oltiin kolmea minuuttia yli. Sisäänpääsy oli hidasta, kun ovet oli juuri avattu, mutta myös sisällä oli paljon ihmisiä. En muista, että ikinä messuilla olisi ollut näin paljon tungosta. Välillä oli jopa turhauttavaa, jos jäit johonkin pisteelle ja väkimassa työnsi sinut siitä pois. Mutta silti messuilla oli paljon kivaa nähtävää, mieleen jäi paljon kokeilemisen arvoisia tuotteita ja mukaan kotiin lähti kivoja juttuja. 

Pitkään olin halunnut maistaa näitäkin Fazerin uutuuksia. Messuilla oli tarjous ja sai vielä maistiaisia, jonka seurauksena ostin myös kotiin rasiat molempia. Pidin molempien mausta ja hintaakin oli vain kymmenen euroa kahdelle rasialle. En vain pääse näiden rasioiden ulkonäöstä yli, niiin hienot! Fazerin pisteellä oli myös paljon muita uutuuksia. Oli erilaisia pastilleja, purkkaa ja lakritsia. Koko piste näytti todella houkuttelevalta.

Eile Hellgrenin pisteellä kävin kyselemässä monissa kauneushoitoloissa käytettävistä tuhkimo ampulleista, jotka oli messuilla tarjouksessa neljä euroa kappaleelta. Hyvän myyntipuheen ja suositusten jälkeen nappasin matkaan yhden tuhkimo ja yhden e-vitamiini ampullin, jotka yhdessä Meinebasen kanssa käytettynä täydentävät toisiaan. Heti lauantai iltana pesin kasvot Meinebasella ja taputtelin noin kolmasosan tuhkimo ampullista kasvoille ja kaulalle. Aine kiristi heti kivasti ja tuntui tehoavan. Esittelijän suosituksen vuoksi toistin hoidon vielä aamulla, jota ennen pesin kasvot taas Meinebasella. Tuhkimo ampullin jälkeen laitoin kasvoille vielä e-vitamiini tippoja, joiden teho oli uskomaton ja minulle aivan uusi kokemus. Rasvaa ei tarvita ja meikin voi laittaa suoraan näiden aineiden päälle. Tänä aamuna huomasin, että näiden kolmen combo on tehnyt yhdessä päivässä iholleni ihmeitä, varsinkin e-vitamiini tippoja aion käydä ostamassa Eila Hellgreniltä vielä lisää ja ottaa jatkuvaan käyttöön. 

Löydettiin Finlaysonin pisteeltä iso kasa tyynyjä jossa meidän seurueen pienin pääsi leikkimään. Ja toinen olikin niin innoissaan, ettei sitä voinut olla ohikulkijatkaan huomaamatta. Aamupäivällä kasa tyynyjä oli enemmänkin lasten käytössä, kun taas iltapäivällä kävelystä väsynyt nuoriso oli lepuuttamassa jalkojaan Finlaysonin pisteellä. 

Käytiin puolilta päivin syömässä Pasta Sapore ravintolassa. Ravintola on italialaistyyppinen ja annokset suuria ja täyttäviä, löytyi myös pienempään nälkään erilaisia leipiä, piirakoita ja makeita leivonnaisia. Itse söin tonnikalapastan eikä hintakaan ollut niin kova, kuin olisin voinut kuvitella messukeskuksen ravintolasta, vain 12,90€. Palvelu ja ruoka oli todella hyvää, meille tuotiin  syöttötuoli suoraan pöytään ja Enni sai jopa kolme erilaista ruokailuvälinettä, jotta löytäisi sopivan ruokailuun. Ruoka tuli nopeasti ja tarjoilijat oli ihanan energisiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti