8. lokakuuta 2015

Hullut päivät

Tänään käytiin siskon ja kummitytön kanssa pyörähtämässä Stockmannin hulluilla päivillä heti aamulla. Alkuperäisen suunnitelman mukaan minun piti mennä jo ennen seitsemää jonottamaan Expertin oven taakse uutta kameraa, mutta yllätys yllätys löysin kameran vielä yhden euron halvemmalla tiistaina Verkkokaupasta, kun kävin ottamassa passikuvia. Ei ainakaan tarvinnut herätä kukonlaulun aikaan ja ryntäillä ihmisten jaloissa yhden kameran vuoksi. Tämä olisi luultavasti ollut lopputulos, kun kymmeneltä kamerat oli jo myyty loppuun.

Ei ollut kaukana, että olisin ostanut kotiin uudet Casa Stockmannin pyyhkeet, muutamat Iittala Essence lasit ja Iittala kastehelmi astioita. Onneksi Henkka toimi puhelimen välityksellä järjen äänenä, koska ei niitä juuri nyt edes olisi tarvittu ja alennukset ei ollut kovinkaan suuria kyseisissä tuotteissa. Pelkät mausteet jäi tällä kertaa meidän saldoksi hulluilta päiviltä. Niitä tarvitaan kuitenkin aina ja muuton jälkeen emme olleet edes vielä päivittäneet maustekaappia. 

Halvalla taidettiin päästä, mutta viikonloppuna saatan vielä pistäytyä Jumbon Stockmannilla, jos sieltä vaikka löytyisi jotain. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti