26. syyskuuta 2015

Tukholman Sephora

Alkuviikon Tukholman reissun yksi pysähdyspaikoista oli Sephoran ihana liike, jossa myydään kosmetiikkaa jokaiseen makuun. Sephora myy heidän omia tuotteitaan, mutta  myös tunnetut merkit kuten Clinique, Avon, Mac ja Dior kuuluvat heidän valikoimiinsa. Heidän liike sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta niin sanotulla kirjastokadulla, johon pääsee helpoiten jäämällä metrosta pois Östermalmstorgin pysäkillä, yhtä pysäkkiä ennen keskustaa satamasta tullessa. Samalla kadulla on paljon luksusbrändien liikkeitä kuten Michael Kors, Burberry ja Luis Vuitton sekä ihania pieniä kahviloita.

Liikkeeseen menimme alunperin katsomaan heidän paljon kehuttuja kasvonaamioita, joita on todella laaja valikoima. Kasvoille, huulille ja silmille on kaikille omat naamionsa ja myös tuoksuissa on valinnanvaraa. Itselleni valitsin tällä kertaa Pearl Maskin, jonka tarkoituksena on kirkastaa ja tasoittaa kasvojen sävyä. Kova hinku olisi päästä jo kokeilemaan miten tämä minulle sopii. Ehkä ensi viikonloppuna otan pienen hemmottelu hetken itselleni.

Pienenä heräteostoksena hankin itselleni silikonisen kasvojen pesuun tarkoitetun harjan. Olen käyttänyt tätä reissusta paluun jälkeen aamuin illoin ja tykännyt todella paljon. Käytän harjaa niin kasvojen pesuun geelillä, kuin kuorintaankin. Harja myös hieroo mukavasti kasvoja jättäen ihon pehmeäksi ja kasvoista tulee taatusti puhtaat. Olen myös huomannut rasvan imeytyvän paremmin kasvoihin harjauksen jälkeen.  

Välillä on ihanaa päästä shoppailemaan kauppoihin, joita meillä ei Suomessa ainakaan vielä ole. Vaikka netistä saa shoppailtua vaikka ja mitä, olen silti ihminen, joka tykkää hypistellä tavaroita kaupan hyllyillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti