25. syyskuuta 2015

Eteinen

Eteinen on meille aika outo sanavalinta. Meillä eteiseen ei kuulu muuta, kuin ovimatto ja naulakko, siinä kaikki. Ovesta tullessa pääsee heti vasemmalta kylpyhuoneeseen ja oikealta keittiöön, pienessä asunnossa tämä on siis vain positiivista ja pidämme siitä todella paljon. Seuraavana eteen tulee alla olevassa kuvassa näkyvä lipasto ja takka, nämä kuitenkin ajattelen eteiseen, vaikka ne käytännössä ovatkin ruokapöytää vastapäätä. Lipasto on Ikean Malm neljällä laatikolla ja taulun olen tehnyt itse Ifolorilta tilaamistani kuvista, kehys on myös Ikeasta. 

Kirjoitin elokuussa ostoslista -postauksen, jossa yhtenä ostoksena oli verhotanko ja verho eteisen kaappiin. Jostain syystä luvattua kaappia meille ei oltu asennettu ja sen takia meillä onkin tällä hetkellä vain avonainen naulakko eteisessä. Vieläkään emme ole saaneet vastausta siitä tullaanko kaappia jossain vaiheessa laittamaan vai jääkö se kokonaan pois. Toisaalta nyt ajatukseen on jo tottunut ja eteinen tuntuu avarammalta pelkällä naulakolla.  

Yllä olevan kuvan jälkeen kamerani otti pienen paussin ja vaati lisää energiaa, jonka takia postaus jäi vain yhteen kuvaan. Lisää kuvia ja postaus materiaalia saan aikaiseksi huomenna, kun pääsen viettämään ensimmäistä vapaata päivää tällä viikolla. Tosin pari muuttolaatikkoa olisi vielä purettavana ja kuukauden asumisen jälkeen ne olisi varmasti korkea aika purkaa. Huomenna joka tapauksessa luvassa ensimmäinen postaus Tukholman ostoksista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti