7. syyskuuta 2015

Makuuhuone

Makuhuoneemme on melko pieni, saimme sinne juuri ja juuri mahdutettua sängyn, kaksi yöpöytää, meikkipöydän, tv-tason ja peilin. Toisaalta, mihin sitä tilaa makuuhuoneessa välttämättä tarvitseekaan, kun tarkoitus siellä kuitenkin on nukkua. Tilaa huoneesta vie eniten vaatehuoneen ovi, joka on yhden seinän keskellä ja uusi 160 senttimetriä leveä sänkymme. Olemme kuitenkin saaneet huoneeseen kaiken oleellisen ja olemme tähän tyytyväisiä. Tärkeämpää meille on kuitenkin vaatehuone, joka automaattisesti vie tilaa makuuhuoneelta. 

Sänkymme rungossa on neljä isoa laatikkoa, joihin olemme saaneet mahtumaan kaikki lakanat, pyyhkeet, täkit ja tyynyt. Laatikot ovat olleet todella hyödyllisiä säilytystilan kannalta. Myös yöpöytien kaksi laatikkoa tuli tarpeeseen molempien tärkeille papereille ja omille tavaroille. Meikkipöydänkin laatikkoon mahtuu kivasti kaikki minun meikit, kosmetiikkatuotteet, hiuslenkit ja pinnit. 

Suurin osa tavaroista on makuuhuoneessa paikoillaan, vielä muutama laatikko täytyy purkaa vaatehuoneen puolelle ja makuuhuone alkaa olla ihan valmis. Sänkymme yläpuolelle laitamme myös seinätarran, joka on jo ostettu ja odottaa kiinnittämistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti