23. syyskuuta 2015

Irtiotto arjesta

Lähdimme maanantaina illalla laivalla Ruotsiin, josta johtuu pieni tauko täällä blogin puolella. Ajattelin, että saan laivalla kirjoitettua illalla postaukset, mutta heikon yhteyden vuoksi en voinut tallentaa tekstejä ja päädyin suosiolla jättämään postausten kirjoittamisen kotiin.

Olemme käyneet laivalla Henkan kanssa aika usein, enemmän Tallinnassa, mutta reilun kolmen vuoden aikana Tukholmassakin kolme kertaa. Aika kuultaa muistot, kun aina laivalle mentäessä jo miettii mitä aktiviteetteja otetaan mukaan pitkän matkan ajaksi. Tälläkin kertaa aika meni nopeasti, käytiin syömässä iltaisin kahvilassa täytettyjä leipiä ja Atlantis Clubilla katsomassa illan show sekä musiikki tarjonta. Illalla kierreltiin vielä Silja Linen omia kauppoja. Kaiken kaikkiaan meitä oli matkassa neljä ja hytissä juttua riitti eikä meinattu päästä nukkumaan kumpanakaan yönä hyvissä ajoin. 

Ilma oli todella tyyni eikä laiva heilunut yhtään kummallakaan matkalla ja Ruotsinkin puolella paistoi tiistaina koko päivän aurinko. Maissa meillä oli noin kuusi tuntia aikaa ja suoraan satamasta suunnattiin keskustaan metrolla. Kierreltiin kauppoja ja tehtiin pieniä ostoksia, joista kirjoitan erillisen postauksen pian. Tärkeimpinä pysähdys paikkoina meillä oli yksimielisesti NYX ja Urban Outfitters. 

Laivalla käytiin ensimmäisenä aamuna myös aamupalalla, joka oli kyllä todella herkullinen ja pöydät oli täynnä vaikka ja mitä. Mahat oli täynnä kun lähdimme kävelemään keskustaan ja lounaalle ei ollut kova kiire. Haluttiin kuitenkin syödä mahdollisimman nopeaa ruokaa, joten päädyimme menemään PizzaHutin lounas buffettiin. Pizzaa sai syödä niin paljon kuin jaksoi ja vaihtoehtoja oli paljon. Myös salaattipöytä ja juoma kuului lounaan hintaan.

Kuvat on tällä kertaa puhelimella otettuja, koska ainoa asia minkä unohdin pakata, oli kamera. Muilta osin reissu oli kaikin puolin onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti