30. heinäkuuta 2015

Uusi sohvapöytä

Olemme pitkään etsineet tavallista sohvapöytää, mutta jostain syystä mikään ei ole kaupoissa miellyttänyt silmää. Asuntomessuilla käydessäni sain idean sarjapöydästä. Sarjapöytä on pienessä asunnossa varmasti paras vaihtoehto ja tarvittaessa sen osia saa siirreltyä myös eri puolille sohvaa laskutilaksi. Myin idean helposti Henkalle ja etsimme liikkeistä ja netistä erilaisia vaihtoehtoja. Mikään ei kuitenkaan napannut.  

Kävimme yhtenä päivänä Kodin1 katsomassa uutta kahvinkeitintä ja ohimennen kiersimme myös huonekaluosaston läpi. Meidän molempien silmiin osui tämä sama sarjapöytä, joka oli merkki siitä, että se on oikea valinta meille. Emme kuitenkaan ottaneet sitä samantien matkaan vaan nukuimme yön yli ja kävimme kotiuttamassa pöydän seuraavana päivänä. 

Nyt kun muutto on niin lähellä, olemme pitäneet kaikki uudet huonekalut alkuperäisissä paketeissa helpompaa muuttoa ajatellen, tosin se kasaaminen on vielä edessä. Kuva on otettu Kodin1 nettisivuilta ja ostamamme sarjapöytä on valkolakatun tammen värinen. Parempia kuvia sohvapöydästä lisään heti kun olemme päässeet muuttamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti